Välj en sida

Målare Sorsele

Varmt välkommen till Stefan Sandströms Måleri AB – målare Sorsele

En målerifirma för dig i Lycksele

Varmt välkommen till Stefan Sandströms Måleri AB. En firma som finns till för bland annat er i Sorsele som söker en målare som har både många års erfarenhet och besitter stor yrkesskicklighet. Vi erbjuder i stort sett allt inom måleri och vårt tjänsteutbud kan ni läsa mer om här. Nämnas kan att vi utöver måleri även är mycket duktiga på att tapetsera.

Alla som vänder sig till oss ska känna sig trygga med att få ett väl utfört arbete, dessutom till priser som står sig väl i konkurrensen. Det är alltid varje enskild kunds önskemål och behov som står i fokus. Är du intresserad av att anlita oss eller om du har någon fråga är vi inte längre bort än ett telefonsamtal.

Små & stora uppdrag

Till oss är alla välkomna oavsett omfång på arbetet som ni vill få hjälp med. Inget uppdrag är varken för litet eller för stort för oss. Både företagare och privapersoner kan erhålla hjälp av oss.

Fackmässighet

Fackmässiga resultat är vad du kan förvänta dig när du vänder dig till oss. Detta är möjligt tack vare kompetensen som finns i firman samt att vi endast använder högkvalitativa produkter.

Kundservice

Kundservice är någonting som är mycket högt prioriterat ifrån vår sida. Våra medarbetare är extremt skickliga och ser till att leverera toppenresultat, alltför att du som kund ska bli 100 procent nöjd.

Stefan Sandströms Måleri AB